Balto pupiņu zupa

Pupiņu zupa būs lieliskas olbaltumvielu pusdienas un vakariņas, un tomātu pasta ar ceptiem dārzeņiem piešķirs ēdienam nedaudz skābuma un piesātinās.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Cūkgaļa 300 g
  • Ūdens 4000 ml
  • Sāls 1 ĒK
  • Garšvielas 1 TK
  • Lauru lapa 1 gab
  • Malti melnie pipari 1 TK
  • Sīpols 1 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Tomāts 1 gab
  • Ķiploks 3 daiviņas
  • Tomātu pasta 3 ĒK
  • Baltās pupiņas 400 g
  • Kartupelis 5 gab
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 47 kcal
Olbaltumvielas: 2.67 g
Tauki: 1.33 g
Ogļhidrāti: 6.71 g
Pagatavošana
1 stunda. 30 min.Drukāt
  • Nomazgājiet visus dārzeņus. Sīpolu un ķiploku sagriež mazos gabaliņos, tomātu kubiņos, burkānu sarīvē.
  • Balto pupiņu zupa - 2
    Liek buljonu vārīties uz 1 stundu. Noņem putas, sāli, piparus, pievieno garšvielas un lauru lapu.
  • Balto pupiņu zupa - 3
    Saulespuķu eļļā apcep sīpolu.
  • Balto pupiņu zupa - 4
    Sīpolam pievieno burkānu, tomātu, ķiploku un tomātu pastu. Pagatavojiet 5 minūtes.
  • Balto pupiņu zupa - 5
    Kartupeļus noskalo, nomizo, sagriež kubiņos un pārlej ar ūdeni.
  • Balto pupiņu zupa - 6
    Sagatavotajam buljonam pievieno kartupeļus un apceptus dārzeņus ar tomātu pastu.
  • Kad kartupeļi ir gatavi, pievienojiet pupiņas, izslēdziet plīti un atstājiet zupu brūvēt.
  • Balto pupiņu zupa
    Pasniedz zupu ar krējumu un maizi, pārkaisa ar dillēm un sīpolu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv