Pupiņu zupa būs lieliskas olbaltumvielu pusdienas un vakariņas, un tomātu pasta ar ceptiem dārzeņiem piešķirs ēdienam nedaudz skābuma un piesātinās.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Cūkgaļa 300 g
- Ūdens 4000 ml
- Sāls 1 ĒK
- Garšvielas 1 TK
- Lauru lapa 1 gab
- Malti melnie pipari 1 TK
- Sīpols 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Tomāts 1 gab
- Ķiploks 3 daiviņas
- Tomātu pasta 3 ĒK
- Baltās pupiņas 400 g
- Kartupelis 5 gab
Uz porciju
Kalorijas: 47 ккал
Proteīns: 2.67 г
Tauki: 1.33 г
Ogļhidrāti: 6.71 г
Soļi
-
Nomazgājiet visus dārzeņus. Sīpolu un ķiploku sagriež mazos gabaliņos, tomātu kubiņos, burkānu sarīvē.
-
Liek buljonu vārīties uz 1 stundu. Noņem putas, sāli, piparus, pievieno garšvielas un lauru lapu.
-
Saulespuķu eļļā apcep sīpolu.
-
Sīpolam pievieno burkānu, tomātu, ķiploku un tomātu pastu. Pagatavojiet 5 minūtes.
-
Kartupeļus noskalo, nomizo, sagriež kubiņos un pārlej ar ūdeni.
-
Sagatavotajam buljonam pievieno kartupeļus un apceptus dārzeņus ar tomātu pastu.
-
Kad kartupeļi ir gatavi, pievienojiet pupiņas, izslēdziet plīti un atstājiet zupu brūvēt.
-
Pasniedz zupu ar krējumu un maizi, pārkaisa ar dillēm un sīpolu.