Banānu pankūkas ir lieliska alternatīva parastajām miltu pankūkām. Tie izrādās sātīgāki un garšīgāki, kā arī labi uzglabājas ledusskapī — līdz 3 dienām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Banāni 2 gab
- Auzu pārslas 100 g
- Olas 2 gab
- Cepamais pulveris ½ TK
- Kanēlis ½ TK
- Sāls
- Eļļa
Uz porciju
Kalorijas: 133 ккал
Proteīns: 6.31 г
Tauki: 4.28 г
Ogļhidrāti: 13.94 г
Soļi
-
Visas sastāvdaļas liek blenderī un samaļ viendabīgā masā.
-
Ja mīkla sanākusi pavisam bieza, pievieno nedaudz piena vai ūdens, līdz mīklai ir tāda bieza skāba krējuma konsistencē.
-
Pankūkas cep ieeļļotā un vidēji karstā pannā no abām pusēm brūnas.
-
Pasniedziet banānu pankūkas karstas ar medu.