Pupiņu zupa ar gaļu

Šī pupiņu zupas recepte ir lieliski piemērota ģimenes vakariņām. Tas izrādās garšīgs un apmierinošs, un tiek pagatavots 2 stundu laikā.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Svaiga gaļa 200 g
  • Konservētas sarkanās pupiņas 400 g
  • Sīpols 1 gab
  • Kartupelis 6 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Sāls 1 ĒK
  • Garšvielas  pēc garšas
  • Augu eļļa  pēc garšas
  • Lauru lapa  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 74 kcal
Olbaltumvielas: 2.65 g
Tauki: 0.32 g
Ogļhidrāti: 15.18 g
Pagatavošana
2 stunda. 0 min.Drukāt
  • Sakārtojiet visas sastāvdaļas sev priekšā. Nomazgājiet un notīriet dārzeņus.
  • Uzliek gaļu vārīties 1 stundu. Pēc vārīšanas samaziniet uguni.
  • Kamēr gaļa gatavojas, sagatavo dārzeņus: kartupeļus sagriež kubiņos, sīpolus ļoti mazos gabaliņos, burkānu sarīvē uz rupjās rīves.
  • Pēc stundas gaļai pievieno kartupeļus, lauru lapas, sāli.
  • Kad kartupeļi ir vārīti (20 minūtes), pievienojiet pupiņas.
  • Pēc tam uzkarsē pannu, pievieno saulespuķu eļļu, sīpolu. Uzkarsē sīpolu zeltainā krāsā, apcep 7 minūtes, tad pievieno burkānus un apcep vēl 6 minūtes.
  • Pievienojiet zupas katlā apceptos sīpolus, burkānus un garšvielas. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un izslēdz.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv