Šī pupiņu zupas recepte ir lieliski piemērota ģimenes vakariņām. Tas izrādās garšīgs un apmierinošs, un tiek pagatavots 2 stundu laikā.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Svaiga gaļa 200 g
- Konservētas sarkanās pupiņas 400 g
- Sīpols 1 gab
- Kartupelis 6 gab
- Burkāns 1 gab
- Sāls 1 ĒK
- Garšvielas pēc garšas
- Augu eļļa pēc garšas
- Lauru lapa pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 74 ккал
Proteīns: 2.65 г
Tauki: 0.32 г
Ogļhidrāti: 15.18 г
Soļi
-
Sakārtojiet visas sastāvdaļas sev priekšā. Nomazgājiet un notīriet dārzeņus.
-
Uzliek gaļu vārīties 1 stundu. Pēc vārīšanas samaziniet uguni.
-
Kamēr gaļa gatavojas, sagatavo dārzeņus: kartupeļus sagriež kubiņos, sīpolus ļoti mazos gabaliņos, burkānu sarīvē uz rupjās rīves.
-
Pēc stundas gaļai pievieno kartupeļus, lauru lapas, sāli.
-
Kad kartupeļi ir vārīti (20 minūtes), pievienojiet pupiņas.
-
Pēc tam uzkarsē pannu, pievieno saulespuķu eļļu, sīpolu. Uzkarsē sīpolu zeltainā krāsā, apcep 7 minūtes, tad pievieno burkānus un apcep vēl 6 minūtes.
-
Pievienojiet zupas katlā apceptos sīpolus, burkānus un garšvielas. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un izslēdz.