Bieza griķu zupa ar vistu

Griķu zupa ir garšīgs un veselīgs pusdienu ēdiens visai ģimenei. Jūs varat pagatavot to gaļas vai dārzeņu buljonā. Griķi satur daudz dzelzs, un gaļas buljons piesātina organismu ar olbaltumvielām, sniedz sāta sajūtu un piepilda ar enerģiju visai dienai.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Vistas fileja 300 g
  • Griķi 400 g
  • Kartupelis 5 gab
  • Sīpols 2 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 125 kcal
Olbaltumvielas: 7.28 g
Tauki: 1.06 g
Ogļhidrāti: 22.14 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Bieza griķu zupa ar vistu - 1
    Nomazgājiet vistu un sagrieziet kubiņos.
  • Pannā apcep vistas gabaliņus līdz zeltaini brūnai.
  • Sīpolu sagriež kubiņos un pievieno vistai.
  • Bieza griķu zupa ar vistu - 4
    Sarīvē burkānus un nosūta uz vistu ar sīpoliem.
  • Bieza griķu zupa ar vistu - 5
    Ielejiet ūdeni pannā. Tur pievienojiet nomazgātus griķus un smalki sagrieztus kartupeļus. Vāra līdz gatavībai apmēram 20 minūtes Apvieno ar ceptiem dārzeņiem un vāra vēl 5 minūtes.
  • Bieza griķu zupa ar vistu
    Pasniedzot var pievienot skābais krējums.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv