Biezās pankūkas

Multivārāmais katls — ideāls rīks pankūku pagatavošanai. Deserts vienmēr izrādās gaisigas un smaržīgs.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +8
  • Milti 1 glāze
  • Cepamā soda ½ TK
  • Cepamais pulveris ½ TK
  • Ola 1 gab
  • Paniņas 1 glāze
  • Cukurs 1 ĒK
  • Kanēlis  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 226 kcal
Olbaltumvielas: 6.03 g
Tauki: 12.27 g
Ogļhidrāti: 25.23 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sakuliet olas baltumu.
  • Atsevišķā traukā rūpīgi samaisiet pārējās sastāvdaļas. Beigās pievienojiet sakulto baltumu un viegli izmaisiet. Atstājiet uz 10 minūtēm.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 3 minūtes. Nospiediet START taustiņu.
  • Iekšējā katlā ielieciet divas ēdamkarotes iegūtās masas, drīz vien apgrieziet pankūku uz otru pusi un cepiet, līdz kļūs brūna. Atkārtojiet šo darbību, līdz būs izcepta visa masa.

Padoms!
Pasniedziet garšīgas karstās pankūkas ar krējumu, svaigiem augļiem, ievārījumu, medu, kausētu sieru vai šokolādes krēms.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv