Draņiki ar malto gaļu

Kartupeļu pankūkas ar malto gaļu var viegli pagatavot mājās, izmantojot mūsu soli pa solim recepti.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Kartupeļi 400 g
  • Sīpols 100 g
  • Maltā gaļa 200 g
  • Kviešu milti 50 g
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
  • Augu eļļa  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 248 kcal
Olbaltumvielas: 4.72 g
Tauki: 19.61 g
Ogļhidrāti: 13.46 g
Pagatavošana
60 min.Drukāt
  • Draņiki ar malto gaļu - 1
    Nomazgājiet un notīriet dārzeņus. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
  • Draņiki ar malto gaļu - 2
    Smalki sarīvē sīpolu un kartupeļus (nospiež lieko sulu), pievieno tiem sāli, maltus piparus un miltus. Visu kārtīgi samaisa.
  • Sāli un piparus malto gaļu. Pēc tam veidojiet to plakanas kotletes.
  • Draņiki ar malto gaļu - 4
    Kad panna sakarsusi, liek virsū uz pannas pirmo kārtu pankūku masas, pirmās kārtas masai uzliek kārtu maltās gaļas, tad atkal kartupeļu.
  • Draņiki ar malto gaļu - 5
    Uz mērenas uguns apcep kartupeļu pankūkas ar pildījumu 2-3 minūtes no katras puses. Pēc tam pārnes tos uz cepešpannas un liec cepeškrāsnī uz 30 minūtēm.
  • Draņiki ar malto gaļu
    Pasniedziet draņiki karstus ar skābo krējumu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv