Frikadeļu zupa: ātras pagatavošanas recepte

Frikadeļu zupa ir ātri un vienkārši pagatavojama. Šis zupas variants ir ideāls, kad nav laika uzvārīt buljonu!

Sastāvdaļas
Porcijas: +5
  • Maltā cūkgaļa 250 g
  • Kartupeļi 800 g
  • Burkāns 160 g
  • Rīsi 100 g
  • Lauru lapa 2 gab
  • Žāvētas dilles 1 ĒK
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 127 kcal
Olbaltumvielas: 5.14 g
Tauki: 4.28 g
Ogļhidrāti: 16.63 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Daudzums ir aprēķināts trīs litru katliņā.
  • Malta gaļa sāli un pipariem pēc garšas. Ar mitrām rokām veidot frikadeļu. Katliņā uzvāra ūdeni (apmēram 2 litrus). Sālsūdens (1 ēdamkarote), ielieciet lauru lapu un frikadeļu.
  • Frikadeļu zupa - 3
    Kamēr ūdens vārās ar frikadeļēm, sarīvē burkānus un sagriež kubiņos kartupeļus. Visu liek katliņā.
  • Kad ūdens vārās, pievieno zupai 4 ēdamkarotes rīsu (iepriekš noskalo) un dilles. Pagatavojiet 15 minūtes un izslēdziet.
  • Frikadeļu zupa - 5
    Zupa ir gatava. Pasniedziet porcijās. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv