Frikadeļu zupa ir ātri un vienkārši pagatavojama. Šis zupas variants ir ideāls, kad nav laika uzvārīt buljonu!
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Maltā cūkgaļa 250 g
- Kartupeļi 800 g
- Burkāns 160 g
- Rīsi 100 g
- Lauru lapa 2 gab
- Žāvētas dilles 1 ĒK
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 127 ккал
Proteīns: 5.14 г
Tauki: 4.28 г
Ogļhidrāti: 16.63 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Daudzums ir aprēķināts trīs litru katliņā.
-
Malta gaļa sāli un pipariem pēc garšas. Ar mitrām rokām veidot frikadeļu. Katliņā uzvāra ūdeni (apmēram 2 litrus). Sālsūdens (1 ēdamkarote), ielieciet lauru lapu un frikadeļu.
-
Kamēr ūdens vārās ar frikadeļēm, sarīvē burkānus un sagriež kubiņos kartupeļus. Visu liek katliņā.
-
Kad ūdens vārās, pievieno zupai 4 ēdamkarotes rīsu (iepriekš noskalo) un dilles. Pagatavojiet 15 minūtes un izslēdziet.
-
Zupa ir gatava. Pasniedziet porcijās. Labu apetīti!