Kartupeļu pankūkas var pagatavot ar desiņām. Šis ēdiens īpaši patiks gaļas cienītāji. Draņiki ir sulīgi, ļoti garšīgi un sātīgi.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupeļi 800 g
- Sīpols 1 gab
- Vistas olas 2 gab
- Kviešu milti 2 ĒK
- Desiņas 120 g
- Augu eļļa 4 ĒK
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 153 ккал
Proteīns: 4.13 г
Tauki: 9.01 г
Ogļhidrāti: 14.03 г
Soļi
-
Nomizojiet kartupeļus un sīpolus. Noskalo dilles un spinātus un nosusina. Sagatavojiet pārējās sastāvdaļas.
-
Sarīvē kartupeļus un nospiež lieko sulu.
-
Desiņas sarīvē uz rupjās rīves.
-
Sīpolu sarīvē uz rupjās rīves vai sakapā ar nazi.
-
Ielieciet kartupeļus, desiņas un sīpolus dziļā bļodā. Pievienojiet divas vistas olas, miltus, sāli un melnos piparus. Visu kārtīgi samaisa.
-
Ar karoti masu liek uz pannas uzkarsētā eļļā, veidojot apaļas pankūkas.
-
Apcep kartupeļu pankūkas uz vidējas uguns no abām pusēm 5 minūtes.
-
Gatavās kartupeļu pankūkas liek uz spinātu lapām, dekorē ar krējumu un dillēm. Labu apetīti!