Kartupeļu pankūkas ar desiņām

Kartupeļu pankūkas var pagatavot ar desiņām. Šis ēdiens īpaši patiks gaļas cienītāji. Draņiki ir sulīgi, ļoti garšīgi un sātīgi.

Sastāvdaļas
Porcijas: +14
  • Kartupeļi 800 g
  • Sīpols 1 gab
  • Vistas olas 2 gab
  • Kviešu milti 2 ĒK
  • Desiņas 120 g
  • Augu eļļa 4 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 153 kcal
Olbaltumvielas: 4.13 g
Tauki: 9.01 g
Ogļhidrāti: 14.03 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Nomizojiet kartupeļus un sīpolus. Noskalo dilles un spinātus un nosusina. Sagatavojiet pārējās sastāvdaļas.
  • Sarīvē kartupeļus un nospiež lieko sulu.
  • Desiņas sarīvē uz rupjās rīves.
  • Kartupeļu pankūkas ar desiņām - 4
    Sīpolu sarīvē uz rupjās rīves vai sakapā ar nazi.
  • Kartupeļu pankūkas ar desiņām - 5
    Ielieciet kartupeļus, desiņas un sīpolus dziļā bļodā. Pievienojiet divas vistas olas, miltus, sāli un melnos piparus. Visu kārtīgi samaisa.
  • Ar karoti masu liek uz pannas uzkarsētā eļļā, veidojot apaļas pankūkas.
  • Kartupeļu pankūkas ar desiņām - 7
    Apcep kartupeļu pankūkas uz vidējas uguns no abām pusēm 5 minūtes.
  • Kartupeļu pankūkas ar desiņām - 8
    Gatavās kartupeļu pankūkas liek uz spinātu lapām, dekorē ar krējumu un dillēm. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv