Šādi pagatavoti draņiki ir sulīgi, ar kraukšķīgu garoziņu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupeļi 1600 g
- Kviešu milti 3 ĒK
- Augu eļļa 6 ĒK
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 133 ккал
Proteīns: 2.25 г
Tauki: 6.16 г
Ogļhidrāti: 17.35 г
Soļi
-
Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
-
Sāli, piparus un atstāj uz 10 minūtēm, lai kartupeļi izdala sulu.
-
Nospiež lieko sulu, pievieno miltus un kārtīgi samaisa.
-
Uzkarsētā pannā lej eļļu un ar karoti liek iegūto masu.
-
Cep pankūkas no abām pusēm zeltaini brūnas.
Pasniedziet gatavas kartupeļu pankūkas ar tomātu mērci vai skābo krējumu.