Tītara kotletes ir vienkāršas, ātras un budžetam draudzīgas. Turklāt tā ir veselīga alternatīva smagai gaļai bērniem un cilvēkiem, kuri ievēro veselīgu uzturu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Tītara fileja 400 g
- Sīpols 1 gab
- Baltmaize 100 g
- Piens 200 ml
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 129 ккал
Proteīns: 10.21 г
Tauki: 5.84 г
Ogļhidrāti: 8.26 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas receptē norādītās sastāvdaļas.
-
Nogrieziet maizes garozas. Mērcējiet mīkstumu pienā.
-
Tītaru nomizo no plēvēm, sagriež gabaliņos un sasmalcina gaļas mašīnā kopā ar sīpoliem.
-
Bļodā sajauc malto gaļu, sīpolu un maizi kopā ar pienu. Pievienojiet sāli un piparus
-
Rūpīgi samaisiet. Atstāj uz 20 minūtēm.
-
No sagatavotās maltās gaļas, panējot tās miltos, veido apaļas kotletes.
-
Apcep karstā augu eļļā no abām pusēm līdz zeltaini brūnai un izzūd rozā sula.
-
Pasniedziet kotletes ar dārzeņu salātiem, skābētiem kāpostiem vai iecienītāko garnīru.