Klasiskās maltās tītara kotletes

Tītara kotletes ir vienkāršas, ātras un budžetam draudzīgas. Turklāt tā ir veselīga alternatīva smagai gaļai bērniem un cilvēkiem, kuri ievēro veselīgu uzturu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +5
  • Tītara fileja 400 g
  • Sīpols 1 gab
  • Baltmaize 100 g
  • Piens 200 ml
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 129 kcal
Olbaltumvielas: 10.21 g
Tauki: 5.84 g
Ogļhidrāti: 8.26 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Klasiskās maltās tītara kotletes - 1
    Sagatavojiet visas receptē norādītās sastāvdaļas.
  • Klasiskās maltās tītara kotletes - 2
    Nogrieziet maizes garozas. Mērcējiet mīkstumu pienā.
  • Klasiskās maltās tītara kotletes - 3
    Tītaru nomizo no plēvēm, sagriež gabaliņos un sasmalcina gaļas mašīnā kopā ar sīpoliem.
  • Klasiskās maltās tītara kotletes - 4
    Bļodā sajauc malto gaļu, sīpolu un maizi kopā ar pienu. Pievienojiet sāli un piparus
  • Klasiskās maltās tītara kotletes - 5
    Rūpīgi samaisiet. Atstāj uz 20 minūtēm.
  • Klasiskās maltās tītara kotletes - 6
    No sagatavotās maltās gaļas, panējot tās miltos, veido apaļas kotletes.
  • Klasiskās maltās tītara kotletes - 7
    Apcep karstā augu eļļā no abām pusēm līdz zeltaini brūnai un izzūd rozā sula.
  • Klasiskās maltās tītara kotletes - 8
    Pasniedziet kotletes ar dārzeņu salātiem, skābētiem kāpostiem vai iecienītāko garnīru.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv