Proteīna pankūkas ar kokosriekstu piena

Proteīna pankūkas bez miltiem un cukura — ideāls deserts sportistam. Šo pankūku gatavošana ir ļoti vienkārša, un tai nav nepieciešamas īpašas kulinārijas prasmes.

Sastāvdaļas
Porcijas: +12
  • Olas 10 gab
  • Kartupeļu ciete 200 g
  • Kokosriekstu piens 200 ml
  • Kolagēns 30 g
  • Olīveļļa 1 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
  • Medus 1 TK
  • Eļla cepšanai  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 185 kcal
Olbaltumvielas: 22.83 g
Tauki: 9.49 g
Ogļhidrāti: 7.02 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Olas «iesit» lielā bļodā un kuļ ar mikseri 15-20 minūtes.
  • Kamēr olas kuļas, sablendēju kokosriekstu pienu ar kolagēnu, sāli un pievienoju aptuveni ēdamkaroti olīveļļas.
  • Kad olas stingras, kuļot pamazām pievieno kartupeļu cieti, masa paliks jau pavisam stingra.
  • Tad masu atšķaidu ar iegūto saldināto pienu.
  • Uzkarsē pannā eļļu uz vidēji karstas uguns.
  • Ar kausiņu (pavārnīcu) lej mīklu pannā un izkliedē mīklu pa visu pannu. Cep pankūkas no abām pusēm (apgriežot). Nākamajām pankūkām eļļu vairs nevajadzēs, tām nepiedegt palīdzēs eļļa mīklā.

Padoms!
Mīklai ir atļauts pievienot papildu sastāvdaļas: augļu gabaliņus, dārzeņus, ogas, biezpienu utt.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv