Risoto ar ķirbjiem un sieru

Lai pagatavotu gardu risoto ar ķirbi multivārāmajā katlā, jums nebūs nepieciešams daudz laika un pūļu. Ēdiens izrādās sātīgs un veselīgs.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Rīsi 200 g
  • Ķirbis 250 g
  • Sīpols 1 gab
  • Eļļa 1 ĒK
  • Sviests 1 ĒK
  • Parmas siers 3 ĒK
  • Buljons 500 ml
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 128 kcal
Olbaltumvielas: 1.87 g
Tauki: 7.51 g
Ogļhidrāti: 11.69 g
Pagatavošana
50 min.Drukāt
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 8 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu, apcepiet sasmalcinātu sīpolu, līdz gabaliņi kļūs caurspīdīgi. Pielieciet kubiņos sagrieztu ķirbi.
  • Ieberiet rīsus, izmaisiet. Ielejiet siltu buljonu, izmaisiet un aizveriet vāku.
  • Nospiediet MENU taustiņu un izvēlieties «RISOTTO» programmu. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Kad līdz gatavošanas beigām būs palikušas 4 minūtes, atveriet ierīci, pievienojiet sviestu un Parmas sieru. Pieberiet sāli un piparus pēc garšas. Visu rūpīgi izmaisiet.

Ja vēlaties, gatavo risoto dekorējiet ar bazilika lapiņām, tomātu pusītēm un citrona šķēli.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv