Lai pagatavotu gardu risoto ar ķirbi multivārāmajā katlā, jums nebūs nepieciešams daudz laika un pūļu. Ēdiens izrādās sātīgs un veselīgs.
*Recepte piemērota multikatlam Philips.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Rīsi 200 g
- Ķirbis 250 g
- Sīpols 1 gab
- Eļļa 1 ĒK
- Sviests 1 ĒK
- Parmas siers 3 ĒK
- Buljons 500 ml
- Sāls pēc garšas
- Pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 128 ккал
Proteīns: 1.87 г
Tauki: 7.51 г
Ogļhidrāti: 11.69 г
Soļi
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 8 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
-
Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu, apcepiet sasmalcinātu sīpolu, līdz gabaliņi kļūs caurspīdīgi. Pielieciet kubiņos sagrieztu ķirbi.
-
Ieberiet rīsus, izmaisiet. Ielejiet siltu buljonu, izmaisiet un aizveriet vāku.
-
Nospiediet MENU taustiņu un izvēlieties «RISOTTO» programmu. Nospiediet «START» taustiņu.
-
Kad līdz gatavošanas beigām būs palikušas 4 minūtes, atveriet ierīci, pievienojiet sviestu un Parmas sieru. Pieberiet sāli un piparus pēc garšas. Visu rūpīgi izmaisiet.
Ja vēlaties, gatavo risoto dekorējiet ar bazilika lapiņām, tomātu pusītēm un citrona šķēli.