Sautēta mencas fileja ar puraviem

Mencas fileja ar dārzeņiem multivārāmajā katlā — ideāls pusdienu variants tiem, kas ievēro diētu, jo šī zivs satur minimālu kaloriju un tauku daudzumu.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Sviests 50 g
  • Mencas fileja 300 g
  • Puravi 1 gab
  • Tauku krēms 30% 100 ml
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 130 kcal
Olbaltumvielas: 10.04 g
Tauki: 3.53 g
Ogļhidrāti: 15.31 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 20 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Ierīces iekšējā katlā izkausējiet sviestu, ielieciet puravus, pieberiet sāli un aizveriet vāku. Sautējiet 10 minūtes.
  • Uz apsautētiem puraviem uzlieciet mencu, apbārstiet ar pipariem un aizveriet vāku. Sautējiet apmēram 2 minūtes. Beigās pievienojiet krējumu.

Padoms!
Izvēloties mencas fileju, jāpievērš uzmanība gaļas krāsai: tai jābūt viendabīgai, bez dzelteniem plankumiem.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv