Mencas fileja ar dārzeņiem multivārāmajā katlā — ideāls pusdienu variants tiem, kas ievēro diētu, jo šī zivs satur minimālu kaloriju un tauku daudzumu.
*Recepte piemērota multikatlam Philips.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Sviests 50 g
- Mencas fileja 300 g
- Puravi 1 gab
- Tauku krēms 30% 100 ml
- Sāls pēc garšas
- Pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 130 ккал
Proteīns: 10.04 г
Tauki: 3.53 г
Ogļhidrāti: 15.31 г
Soļi
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 20 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
-
Ierīces iekšējā katlā izkausējiet sviestu, ielieciet puravus, pieberiet sāli un aizveriet vāku. Sautējiet 10 minūtes.
-
Uz apsautētiem puraviem uzlieciet mencu, apbārstiet ar pipariem un aizveriet vāku. Sautējiet apmēram 2 minūtes. Beigās pievienojiet krējumu.
Padoms!
Izvēloties mencas fileju, jāpievērš uzmanība gaļas krāsai: tai jābūt viendabīgai, bez dzelteniem plankumiem.