Siera krēmzupa ar vistu

Ikviens, kuram patīk krēmzupas, noteikti novērtēs krēmzupu ar kausētu sieru un vistu. Tas izrādās maigs un krēmīgs, tāpēc tas patiks gan pieaugušajiem, gan bērniem. Krēmsiera zupas ar vistu pamatā ir viegls vistas buljons, kam pievienoti dārzeņi, krējums un kausētais siers.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Vistas fileja 150 g
  • Kausēts siers 100 g
  • Ūdens 1000 ml
  • Kartupelis 100 g
  • Burkāns 60 g
  • Sīpols 60 g
  • Saldais krējums 100 ml
  • Ķiploks 8 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Dilles  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 48 kcal
Olbaltumvielas: 3.68 g
Tauki: 2.12 g
Ogļhidrāti: 3.61 g
Pagatavošana
60 min.Drukāt
  • Siera krēmzupa ar vistu - 1
    Vistas fileju noskalo un sagriež kubiņos. Nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet kubiņos kartupeļus, burkānus, sīpolus un ķiplokus. Sagatavojiet savu blenderi.
  • Vistas krūtiņu sagriež gabaliņos, pārliek katliņā, pievieno dārzeņus un pārlej ar ūdeni. Vāra pēc vārīšanas 30 minūtes. Pannā pievieno kausēto sieru, nomizotus ķiplokus, sāli un piparus, pārlej ar saldais krējumu. Pagatavojiet vēl 15 minūtes, maisot. Tad katla saturu sasmalcināt ar blenderi un vāriet uz lēnas uguns vēl 1 minūti.
  • Siera krēmzupa ar vistu
    Gatavo zupu izrotājiet ar smalki sagrieztām svaigām dillēm.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv