Bigoss: kāpostu un gaļu sautējums

Kāposti, kas sautēti ar gaļu multivārāmajā katlā, ir diezgan apmierinošs ēdiens, kas piemērots pusdienām vai vakariņām.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Skābēti kāposti 100 g
  • Sīpols 1 gab
  • Desa 300 g
  • Cūkgaļas lāpstiņas 300 g
  • Eļļa 1 ĒK
  • Žāvētas sēnes 15 g
  • Ābols 1 gab
  • Žāvētas plūmes 4 gab
  • Ūdens 100 ml
  • Lauru lapa 2 gab
  • Smaržīgie pipari 3 graudiņi
  • Kadiķu ogas 3 gab
  • Melno un krāsaino piparu graudiņi
Uz porciju
Kalorijas: 82 ккал
Proteīns: 5.16 г
Tauki: 5.9 г
Ogļhidrāti: 3.13 г
Soļi
2 час. 0 min.Drukāt
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu, ielieciet sīpolus.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 15 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu. Ik pa laikam apmaisiet.
  • Pēc 5 minūtēm pievienojiet sagrieztu desu un cūkas lāpstiņu. Turpiniet cept ar atvērtu vāku.
  • Pēc tam pievienojiet skābētus kāpostus, lauru lapas, smaržīgos piparus, kadiķu ogas, izmērcētas sēnes, pieberiet piparus un pielejiet mazliet ūdens. Noregulējiet «STEW» programmu 1 stundai un 30 minūtēm, aizveriet vāku un nospiediet «START» taustiņu.
  • Pēc tam pievienojiet žāvētās plūmes un ābolu. Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «BAKE» programmu. Ar taustiņu «TEMPERATURE» noregulējiet 80°C. Pēc tam ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 20 minūtes.

Kas ir Bigoss?
Bigoss — tradicionālais otrais kāpostu un gaļas ēdiens ukraiņu, baltkrievu, poļu un lietuviešu virtuvei.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv