Gardu ābolu pīrāgu ar kanēli un mandelēm var pagatavot multivārāmajā katlā. Konditorejas izstrādājumi ir pūkaini un maigi.
*Recepte piemērota multikatlam Philips.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kviešu milti 1 glāze
- Cepamais pulveris 1 TK
- Cukurs ¾ glāzes
- Eļļa ½ glāzes
- Olas 2 gab
- Āboli 2 gab
- Kanēlis ½ TK
- Mandeļu skaidiņas 2 ĒK
- Sāls šķipsniņa
Uz porciju
Kalorijas: 216 ккал
Proteīns: 2.31 г
Tauki: 11.9 г
Ogļhidrāti: 33.22 г
Soļi
-
Atsevišķā bļodā samaisiet kviešu miltus, cepamo pulveri, sāli un cukuru.
-
Miltu maisījumā ielejiet eļļu ar olām, kas samaisītas citā traukā. Izmaisiet.
-
Ierīces iekšējā katla sieniņas izziediet ar sviestu, ielejiet tajā sagatavoto masu.
-
Virsū salieciet ābolu gabaliņus, pārkaisiet ar mandeļu pārslām un kanēli. Aizveriet vāku.
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «BAKE» programmu. Ar taustiņu «TEMPERATURE» noregulējiet 180°C. Pēc tam ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 45 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
Tas ir interesanti!
Ābolu pīrāgs tika izgudrots Anglijā 14. gadsimtā, un mūsdienu recepti radīja un uzlaboja holandieši.