Ābolu pīrāgs

Gardu ābolu pīrāgu ar kanēli un mandelēm var pagatavot multivārāmajā katlā. Konditorejas izstrādājumi ir pūkaini un maigi.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +12
  • Kviešu milti 1 glāze
  • Cepamais pulveris 1 TK
  • Cukurs ¾ glāzes
  • Eļļa ½ glāzes
  • Olas 2 gab
  • Āboli 2 gab
  • Kanēlis ½ TK
  • Mandeļu skaidiņas 2 ĒK
  • Sāls šķipsniņa
Uz porciju
Kalorijas: 216 ккал
Proteīns: 2.31 г
Tauki: 11.9 г
Ogļhidrāti: 33.22 г
Soļi
45 min.Drukāt
  • Atsevišķā bļodā samaisiet kviešu miltus, cepamo pulveri, sāli un cukuru.
  • Miltu maisījumā ielejiet eļļu ar olām, kas samaisītas citā traukā. Izmaisiet.
  • Ierīces iekšējā katla sieniņas izziediet ar sviestu, ielejiet tajā sagatavoto masu.
  • Virsū salieciet ābolu gabaliņus, pārkaisiet ar mandeļu pārslām un kanēli. Aizveriet vāku.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «BAKE» programmu. Ar taustiņu «TEMPERATURE» noregulējiet 180°C. Pēc tam ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 45 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.

Tas ir interesanti!
Ābolu pīrāgs tika izgudrots Anglijā 14. gadsimtā, un mūsdienu recepti radīja un uzlaboja holandieši.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv