Siera zupa ir ļoti maiga un garšīga, un kopā ar sarkanajām zivīm tā izrādās neticami skaista, bagāta un smaržīga. Laša siera zupas pagatavošanas recepte ir vienkārša, tāpēc visu var izdarīt ātri un viegli.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupelis 6 gab
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Kausēts siers 270 g
- Lasis 250 g
- Garšvielas 10 g
Uz porciju
Kalorijas: 111 ккал
Proteīns: 6.67 г
Tauki: 2.81 г
Ogļhidrāti: 14.68 г
Soļi
-
Kartupeļus nomizo, sagriež kubiņos un liek vārīties 3 litru katliņā.
-
Kamēr kartupeļi vārās, nomizo sīpolus, burkānus un viegli apcep dārzeņus augu eļļā.
-
Laša fileju un sieru sagriež nelielos kubiņos.
-
Kad kartupeļi ir gandrīz gatavi, pievienojiet pannā apceptos dārzeņus, zivis un garšvielas.
-
Pēc 5 minūtēm pievienojiet sasmalcinātu sieru. Pagatavojiet 10 minūtes, līdz siers ir pilnībā izkusis.
-
Gatavo zupu pasniedz ar grauzdētas maizes šķēlītēm. Labu apetīti!