Vegāniskās ķirbju pankūkas satur daudz vitamīnu un uzturvielu. Šādas pankūkas uzmundrina un dod enerģiju visai dienai.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Ķirbis 100 g
- Zaļo griķu milti 100 g
- Zaļais ābols 1 gab
- Medus 2 ĒK
- Čia sēklas pēc garšas
- Kanēlis pēc garšas
- Vaniļa pēc garšas
- Kokosriekstu skaidiņas pēc izvēles
Uz porciju
Kalorijas: 151 ккал
Proteīns: 3.39 г
Tauki: 1.06 г
Ogļhidrāti: 18.81 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Iepriekš iemērciet čia sēklas. Ābolu un ķirbi nomizo un sagriež gabaliņos.
-
Sasmalciniet ķirbi ar āboliem blenderī.
-
Pievienojiet blendera traukā izmērcētās čia sēklas.
-
Pievienojiet savas iecienītākās garšvielas: kanēli un vaniļu.
-
Tad pievieno medu un zaļo griķu miltus.
-
Ja vēlas, pievieno nedaudz kokosriekstu skaidiņas un visu kārtīgi samaisa. Mīklas konsistencei jābūt kā biezam skābam krējumam.
-
Apcep pankūkas no abām pusēm līdz tām kļūst zeltainas.
-
Pasniedziet gatavas pankūkas ar medu vai ievārījumu.
Padoms!
Čia sēklas var aizstāt ar linu sēklām.