Vegānu ķirbju pankūkas ar ābolu

Vegāniskās ķirbju pankūkas satur daudz vitamīnu un uzturvielu. Šādas pankūkas uzmundrina un dod enerģiju visai dienai.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Ķirbis 100 g
  • Zaļo griķu milti 100 g
  • Zaļais ābols 1 gab
  • Medus 2 ĒK
  • Čia sēklas  pēc garšas
  • Kanēlis  pēc garšas
  • Vaniļa  pēc garšas
  • Kokosriekstu skaidiņas  pēc izvēles
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 151 kcal
Olbaltumvielas: 3.39 g
Tauki: 1.06 g
Ogļhidrāti: 18.81 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Iepriekš iemērciet čia sēklas. Ābolu un ķirbi nomizo un sagriež gabaliņos.
  • Sasmalciniet ķirbi ar āboliem blenderī.
  • Pievienojiet blendera traukā izmērcētās čia sēklas.
  • Pievienojiet savas iecienītākās garšvielas: kanēli un vaniļu.
  • Vegānu ķirbju pankūkas ar ābolu - 5
    Tad pievieno medu un zaļo griķu miltus.
  • Ja vēlas, pievieno nedaudz kokosriekstu skaidiņas un visu kārtīgi samaisa. Mīklas konsistencei jābūt kā biezam skābam krējumam.
  • Apcep pankūkas no abām pusēm līdz tām kļūst zeltainas.
  • Vegānu ķirbju pankūkas ar ābolu
    Pasniedziet gatavas pankūkas ar medu vai ievārījumu.

Padoms!
Čia sēklas var aizstāt ar linu sēklām.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv