Griķu biezputra

Griķu biezputra multivārāmajā katlā Philips ir lielisks garnīrs gaļas, zivju vai dārzeņu ēdieniem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Griķu putraimu 250 g
  • Ūdens 500 ml
  • Sviest 2 ĒK
  • Sāls 1 TK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 157 kcal
Olbaltumvielas: 4.89 g
Tauki: 6.85 g
Ogļhidrāti: 16.51 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Rūpīgi noskalojiet 250 g griķu putraimu un ieberiet tos ierīces iekšējā katlā.
  • Ielejiet ūdeni un pieberiet sāli.
  • Aizveriet ierīci, noregulējiet «RICE» programmu un nospiediet «START» taustiņu.
  • Kad vārīšana beigusies, pielieciet karoti sviesta un rūpīgi samaisiet.
  • Kad programma beigsies, automātiski ieslēgsies ierīces siltuma saglabāšanas funkcija «KEEP WARM».
  • Pēc programmas beigām atvienojiet ierīci no elektrotīkla.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv