Lečo

Ļoti bieži mūsdienu mājsaimniecēm palīgā nāk ierīces — multivārāmās katla. Tie palīdzēs arī lečo gatavošanā.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Cukīni 300 g
  • Sīpols 2 gab
  • Saldas paprikas pulvera 2 ĒK
  • Tomāti bez miziņām 5 gab
  • Sarkanā paprika 1 gab
  • Dzeltenā paprika 1 gab
  • Rozmarīns  ĒK
  • Ķiploki 2 daiviņas
  • Čili ½ TK
  • Eļļa 3 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 51 kcal
Olbaltumvielas: 0.91 g
Tauki: 2.5 g
Ogļhidrāti: 6.93 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 10 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu, ielieciet sīpolus, bet pēc 2–3 minūtēm pievienojiet cukīni. Cepiet, ik pa laikam apmaisot. Beigās pieberiet saldās paprikas pulveri un pielejiet ¼ glāzes ūdens.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties STEW programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 35 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Ielieciet papriku, aizveriet vāku. Pēc 10 minūtēm pielieciet pārējos sagrieztos dārzeņus, pievienojiet garšvielas. Aizveriet vāku un sautējiet, kamēr beigsies programmas laiks.

Padoms!
Lečo dārzeņus jāgriež vienādi un pietiekami lieli, tad mērce būs īpaši smaržīga un garšīga.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv