Siera krēmzupa

Siera krējuma zupa ir ātri un vienkārši pagatavojams ēdiens, ko var pagatavot pat iesācējs virtuvē. Ēdienu gatavo ar kausētu sieru un dārzeņiem. Lai zupa kļūtu pikantāka, pievienojiet tai iecienītākās garšvielas. Saskaņā ar šo recepti zupa tiek iegūta ar bagātīgu krēmveida garšu. Trauku var dekorēt ar svaigiem zaļumiem vai maizes grauzdiņiem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Ūdens 400 ml
  • Kartupelis 300 g
  • Burkāns 80 g
  • Bulgāru pipari 1 gab
  • Kausēts siers 200 g
  • Sīpols 1 gab
  • Augu eļļa 1 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
  • Melnie pipari  pēc garšas
  • Baltmaizes grauzdiņi  pēc izvēles
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 86 kcal
Olbaltumvielas: 3.61 g
Tauki: 3.64 g
Ogļhidrāti: 10.04 g
Pagatavošana
60 min.Drukāt
  • Nomazgājiet un notīriet dārzeņus. Burkānus, papriku un kartupeļus sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Uzkarsē pannu ar augu eļļu. Sagatavojiet savu blenderi.
  • Siera krēmzupa - 2
    Pievienojiet katlā ūdeni, burkānus, papriku, kartupeļus un vāriet 25 minūtes, līdz gatavībai. Sīpolu apcep līdz caurspīdīgai un pievieno vārītiem dārzeņiem. Visu samaļ ar blenderi līdz gludai. Pēc garšas pievienojiet sāli un piparus. Pievienojiet sieru maisījumam un turpiniet maisīt, līdz siers ir pilnībā izkusis.
  • Siera krēmzupa
    Gatavo zupu lej dziļās bļodās un pievieno tai grauzdiņus.

Padoms!
Lai zupa būtu veselīgāka, izvēlies sieru, kas satur minimālu piedevu un konservantu daudzumu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv