Dārzeņu zupa ar sieru un vistu tiek pagatavota ļoti ātri, no pieejamajiem produktiem, bet sanāk garšīga un smaržīga. Šī zupa īpaši patiks bērniem.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas fileja 300 g
- Kartupelis 500 g
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Augu eļļa 50 ml
- Lauru lapa 2 gab
- Melnie piparu graudi 3 gab
- Kausēts siers 300 g
Uz porciju
Kalorijas: 152 ккал
Proteīns: 10.07 г
Tauki: 6.82 г
Ogļhidrāti: 12.65 г
Soļi
-
Piepildiet katliņu ar ūdeni, ielieciet garšvielas un vāriet vistas fileju 40-50 minūtes.
-
Kamēr vista gatavo, nomizo dārzeņus.
-
Pēc vistas gatavības sagriež burkānus un sīpolus un apcep ietaukotā pannā 5-10 minūtes.
-
Mēs sagriežam kartupeļus kubiņos un nosūta tos uz vistas buljonu. Pagatavojiet 7 minūtes un pievienojiet apceptos dārzeņus.
-
Maisot zupu, pamazām pievieno uz karotes kausēto sieru. Sieram vajadzētu pilnībā izšķīst. Paturi uz uguns vēl 3 minūtes, un zupa gatava.