Siera zupa ar rīsiem

Siera zupa ar vistu un rīsiem ir ļoti garšīgs, sātīgs pirmais ēdiens, kas ir lieliski piemērots pusdienām vai vakariņām. Zupa izrādās sātīga, koša, smaržīga, ar izteiktu krēmīgu garšu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Vistas gaļa 500 g
  • Kausēts siers 300 g
  • Rīsi 150 g
  • Burkāns 150 g
  • Kartupelis 450 g
  • Sīpols 100 g
  • Svaigi garšaugi 50 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 164 kcal
Olbaltumvielas: 9.04 g
Tauki: 6.19 g
Ogļhidrāti: 16.27 g
Pagatavošana
60 min.Drukāt
  • Sagatavo visas zupai nepieciešamās sastāvdaļas.
  • Siera zupa ar rīsiem - 2
    Vistas fileju aplej ar 3,5 litriem ūdens, sāli un vāra, līdz gatavībai.
  • Sasmalciniet sīpolu un nosūtiet uz sakarsētu pannu. Cep līdz zeltaini brūnai.
  • Siera zupa ar rīsiem - 4
    Kamēr sīpoli gatavojas, sagatavo burkānus. Terem uz rīves un nosūtiet uz sīpolu.
  • Siera zupa ar rīsiem - 5
    Kad vistas fileja gatava, ņem ārā un iemet rīsus (vāra 10 minūtes).
  • Siera zupa ar rīsiem - 6
    Kartupeļus sagriež kubiņos un pievieno rīsiem. Pagatavojiet vēl 5 minūtes.
  • Siera zupa ar rīsiem - 7
    Pēc tam pievienojiet apceptos dārzeņus.
  • Vistas gaļu sagriež kubiņos un pievieno pannai. Visu vāriet, līdz gatavs.
  • Siera zupa ar rīsiem - 9
    Pievienojiet sieru un labi samaisiet.
  • Siera zupa ar rīsiem
    Pirms pasniegšanas zupu dekorē ar zaļumiem. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv