Siera zupa ar vistu un rīsiem ir ļoti garšīgs, sātīgs pirmais ēdiens, kas ir lieliski piemērots pusdienām vai vakariņām. Zupa izrādās sātīga, koša, smaržīga, ar izteiktu krēmīgu garšu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas gaļa 500 g
- Kausēts siers 300 g
- Rīsi 150 g
- Burkāns 150 g
- Kartupelis 450 g
- Sīpols 100 g
- Svaigi garšaugi 50 g
Uz porciju
Kalorijas: 164 ккал
Proteīns: 9.04 г
Tauki: 6.19 г
Ogļhidrāti: 16.27 г
Soļi
-
Sagatavo visas zupai nepieciešamās sastāvdaļas.
-
Vistas fileju aplej ar 3,5 litriem ūdens, sāli un vāra, līdz gatavībai.
-
Sasmalciniet sīpolu un nosūtiet uz sakarsētu pannu. Cep līdz zeltaini brūnai.
-
Kamēr sīpoli gatavojas, sagatavo burkānus. Terem uz rīves un nosūtiet uz sīpolu.
-
Kad vistas fileja gatava, ņem ārā un iemet rīsus (vāra 10 minūtes).
-
Kartupeļus sagriež kubiņos un pievieno rīsiem. Pagatavojiet vēl 5 minūtes.
-
Pēc tam pievienojiet apceptos dārzeņus.
-
Vistas gaļu sagriež kubiņos un pievieno pannai. Visu vāriet, līdz gatavs.
-
Pievienojiet sieru un labi samaisiet.
-
Pirms pasniegšanas zupu dekorē ar zaļumiem. Labu apetīti!