Draņiki ir ļoti garšīgi, kraukšķīgi no ārpuses un sulīgi iekšpusē. Dārzeņu mīļotājiem tie patiks. Lai iegūtu garšu, pievienojiet mīklai kaltētus garšaugus, piemēram, rozmarīnu vai baziliku.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupeļi 300 g
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Kviešu milti 2 ĒK
- Augu eļļa 2 ĒK
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
- Kaltēts baziliks pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 173 ккал
Proteīns: 2.36 г
Tauki: 10.69 г
Ogļhidrāti: 17.06 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas pankūkām nepieciešamās sastāvdaļas. Sarīvē kartupeļus un nospiež lieko sulu. Sīpolu nomizo, nomazgā un smalki sagriež.
-
Apcep sīpolu un burkānu 4 minūtes 1 ēd.k. augu eļļas. Kartupeļus sajauc ar cepeti burkānu, sāli, pipariem, pievieno kaltētu baziliku, miltus un labi samaisa.
-
Uz sakarsētas pannas nelielā daudzumā eļļas lej ēdamkaroti mīklas un cep pankūkas uz vidējas uguns 2-3 minūtes no katras puses.
-
Pasniedz karstas pankūkas uz šķīvja ar svaigiem salātiem un bazilika lapiņām.
Padoms!
Lai pankūkas būtu veselīgākas, apcep tās olīveļļā.