Ķirbju pankūkas ar maltas gaļas pievienošanu ir ļoti sātīgas un garšīgas. Tie ir lieliski piemēroti pusdienām vai vakariņām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Ķirbis 600 g
- Maltā gaļa 350 g
- Vistas olas 2 gab
- Skābais krējums 20% tauku 2 ĒK
- Kviešu milti 3 ĒK
- Ķiploki 20 g
- Saulespuķu eļļa 50 ml
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 191 ккал
Proteīns: 6.06 г
Tauki: 15.01 г
Ogļhidrāti: 9.15 г
Soļi
-
Ķirbi sarīvē uz smalkās rīves. Bļodā ar rīvētu ķirbi pievieno malto gaļu un labi samaisa.
-
Iepriekš sajauktajām sastāvdaļām pievieno olas, skābo krējumu, sāli, melnos piparus, sasmalcinātos ķiplokus un samaisa.
-
Pievienojiet miltus un vēlreiz labi samaisiet līdz viendabīgai masai.
-
Ar karoti liek mīklu sakarsētā pannā ar eļļu. Apcep pankūkas no abām pusēm 4-5 minūtes uz vidējas uguns.
Ķirbju pankūkas vislabāk ēst karstas un ar skābo krējumu. Pasniedzot, izrotājiet ar jebkuriem zaļumiem.