Ķirbju pankūkas ar malto gaļu

Ķirbju pankūkas ar maltas gaļas pievienošanu ir ļoti sātīgas un garšīgas. Tie ir lieliski piemēroti pusdienām vai vakariņām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Ķirbis 600 g
  • Maltā gaļa 350 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Skābais krējums 20% tauku 2 ĒK
  • Kviešu milti 3 ĒK
  • Ķiploki 20 g
  • Saulespuķu eļļa 50 ml
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 191 kcal
Olbaltumvielas: 6.06 g
Tauki: 15.01 g
Ogļhidrāti: 9.15 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Ķirbi sarīvē uz smalkās rīves. Bļodā ar rīvētu ķirbi pievieno malto gaļu un labi samaisa.
  • Ķirbju pankūkas ar malto gaļu - 2
    Iepriekš sajauktajām sastāvdaļām pievieno olas, skābo krējumu, sāli, melnos piparus, sasmalcinātos ķiplokus un samaisa.
  • Ķirbju pankūkas ar malto gaļu - 3
    Pievienojiet miltus un vēlreiz labi samaisiet līdz viendabīgai masai.
  • Ar karoti liek mīklu sakarsētā pannā ar eļļu. Apcep pankūkas no abām pusēm 4-5 minūtes uz vidējas uguns.

Ķirbju pankūkas vislabāk ēst karstas un ar skābo krējumu. Pasniedzot, izrotājiet ar jebkuriem zaļumiem.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv