Ideālas brokastis, pusdienas vai vakariņas ir kartupeļu pankūkas, kas pagatavotas vafeļu pannā.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Siers 150 g
- Kartupeļi 1500 g
- Skābais krējums 300 g
- Desa 200 g
- Zaļie sīpoli 6 g
- Sīpols 1 gab
- Vistas olas 3 gab
- Auzu pārslas 170 g
- Pētersīļi pēc garšas
- Sāls pēc garšas
- Malti čili pipari pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
- Garšvielas kartupeļiem pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 138 ккал
Proteīns: 5.91 г
Tauki: 6.97 г
Ogļhidrāti: 15.01 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas nepieciešamās sastāvdaļas. Nomizojiet un mazgājiet dārzeņus un garšaugus.
-
Kartupeļus, sieru un desu sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un zaļo sīpolu, pētersīļus, olas, skābu krējumu un visu kārtīgi samaisa.
-
Pievienojiet garšvielas un miltus. Sakarsē vafeļu pannu un liec kartupeļu masu tik daudz, cik lielas vēlies pankūciņas. Cep 5-7 minūtes, līdz pankūkas kļuvušas zeltaini kraukšķīgas.
-
Gatavās kartupeļu pankūkas pasniedz karstas ar skābo krējumu, dekorētas ar zaļo sīpolu zariņu.