Kraukšķīgas kartupeļu pankūkas vafeļu pannā

Ideālas brokastis, pusdienas vai vakariņas ir kartupeļu pankūkas, kas pagatavotas vafeļu pannā.

Sastāvdaļas
Porcijas: +12
  • Siers 150 g
  • Kartupeļi 1500 g
  • Skābais krējums 300 g
  • Desa 200 g
  • Zaļie sīpoli 6 g
  • Sīpols 1 gab
  • Vistas olas 3 gab
  • Auzu pārslas 170 g
  • Pētersīļi  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti čili pipari  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Garšvielas kartupeļiem  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 138 kcal
Olbaltumvielas: 5.91 g
Tauki: 6.97 g
Ogļhidrāti: 15.01 g
Pagatavošana
35 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas nepieciešamās sastāvdaļas. Nomizojiet un mazgājiet dārzeņus un garšaugus.
  • Kartupeļus, sieru un desu sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un zaļo sīpolu, pētersīļus, olas, skābu krējumu un visu kārtīgi samaisa.
  • Kraukšķīgas kartupeļu pankūkas vafeļu pannā - 3
    Pievienojiet garšvielas un miltus. Sakarsē vafeļu pannu un liec kartupeļu masu tik daudz, cik lielas vēlies pankūciņas. Cep 5-7 minūtes, līdz pankūkas kļuvušas zeltaini kraukšķīgas.
  • Gatavās kartupeļu pankūkas pasniedz karstas ar skābo krējumu, dekorētas ar zaļo sīpolu zariņu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv