Makaroni ar gaļu

Makaroni ar gaļu un sēnēm, kas pagatavoti multivārāmajā katlā, ir ļoti garšīgi un smaržīgi. Jums noteikti jāizmēģina šī recepte!

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Olīveļļa 1 ĒK
  • Sīpols 1 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Selerijas 1 kāts
  • Šampinjoni 70 g
  • Malta liellopa gaļa 250 g
  • Tomātu biezeņa 2 ĒK
  • Konservēti tomāti 400 g
  • Provansas garšaugu 2 TK
  • Ķiploki 1 daiviņa
  • Makaroni 250 g
  • Ūdens 270 ml
  • Sarkanvīns 90 ml
Uz porciju
Kalorijas: 332 ккал
Proteīns: 9.61 г
Tauki: 17.38 г
Ogļhidrāti: 35.45 г
Soļi
45 min.Drukāt
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu un ielieciet sagrieztus burkānus, seleriju, šampinjonus un gaļu.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 13 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Cepiet 5 minūtes, pēc tam pievienojiet tomātu biezeni, sagrieztus tomātus, ķiploku, garšaugus un pielejiet sarkanvīnu. Turpiniet programmu «FRY» vēl 8 minūtes.
  • Ieberiet makaronus, ielejiet ūdeni. Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 30 minūtes. Aizveriet vāku un nospiediet «START» taustiņu.
  • Pasniedziet ar Parmas sieru.

Tas ir interesanti!
Ukrainā 2008. gadā viesnīcas «Donbass Palace» restorānā šefpavārs Stefano Belardi pagatavoja 211,5 metrus garus un 81 kg smagus makaronus. Receptei vajadzēja 13 kg miltu, 200 olas un litru augu eļļas. Makaronu pagatavošana prasīja apmēram 1 stundu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv