Zupa ar gaļas multivārāmajā katlā izrādās ļoti smaržīga, sātīga un bagātīga. Šis ēdiens patiks visai ģimenei!
*Recepte piemērota multikatlam Delimano.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Burkāns 2 gab
- Sīpols 1 gab
- Selerijas 3 kāti
- Tomāts 1 gab
- Kālis 1 gab
- Cāļa krūtiņa 2 gab
- Liellopa ceļgala kauls 1 gab
- Kūpinātas cūkgaļas kauls 1 gab
- Ūdens 2000 ml
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 125 ккал
Proteīns: 10.18 г
Tauki: 6.35 г
Ogļhidrāti: 7.79 г
Soļi
-
Ielej gatavošanas traukā (iekšējā katlā) ūdeni un saliek visas sastāvdaļas.
-
Nospiež «MENU» (izvēlne) taustiņu, izvēlas «SOUP» (zupa) funkciju.
-
Nospiež «TIME» (pagatavošanas laiks) un izvēlas 1:30, spiežot «+» vai «-» pogas, nospiež «START», lai sāktu gatavošanu.
-
Noņem putas divas vai trīs reizes.
Tas ir interesanti!
Senākā zupas recepte ir atrodama Apikures pavārgrāmatā, kas sarakstīta 4. gadsimtā. Tur ir minētas šādas sastāvdaļas: kvieši, olīveļļa, maltā gaļa, smadzenes, pipari, lauru lapa, ķimenes, vīns un zivju mērce.