Siera zupai ar ceptu bekonu ir maiga un viegla tekstūra. Pirmais ēdiens dažādos jūsu ikdienas uzturu un pabaros visu ģimeni. Patīkama siera garša neatstās vienaldzīgu nevienu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupelis 700 g
- Rīsi 180 g
- Burkāns 2 gab
- Bekons 350 g
- Kausēts siers 800 g
- Dilles 30 g
- Ūdens 3500 ml
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 88 ккал
Proteīns: 4.27 г
Tauki: 4.39 г
Ogļhidrāti: 8.01 г
Soļi
-
Kartupeļus un burkānus nomizo un nomazgā. Rīsus noskalo un dažas minūtes iemērc aukstā ūdenī.
-
Rīsus ielej verdošā ūdenī un vāra apmēram 10 minūtes. Tad pievieno rīvētu sieru un burkānus. Pēc 10 minūtēm pievienojiet sasmalcinātus kartupeļus.
-
5-7 minūtes pirms gatavošanas pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. Pievienojiet smalki sagrieztas dilles un ļaujiet zupai ievilkties apmēram 15-20 minūtes.
-
Kamēr zupa ievelkas, sagriež plānās šķēlītēs bekonu un apcep uz pannas līdz zeltaini brūnai. Pievienojiet zupai apcepto bekonu.
-
Gatavo zupu pasniedz ar svaigiem garšaugiem. Labu apetīti!